У нас поповнення ще однією послугою - класичне кабельне телебачення стає доступним нашим абонентам. Так-так, старе-добре кабельне, беззаперечними перевагами якого є пряма подача сигналу у ваш телевізор. Не потрібно ніякого додаткового обладнання чи додаткового “розуму” в телевізорі. Воно просто працює через антенний вхід. Це ідеальне рішення для тих у кого ще досі є старі телевізори без підтримки новомодних “розумних” функції. Також його полюблять абоненти старшого віку через неймовірну простоту. Включаєте телевізор і ось вони – телеканали. Ваші мама-тато, дідусь-бабуся будуть задоволені!


В послузі Астра Кабельне пропонується 64 аналогові телеканали або 106 цифрових по технології DVB-C. Не залежно від технології подачі сигналу пропонується єдиний універсальний тариф “Просто ТБ” за 149 грн/міс, де доступне лише кабельне телебачення (Інтернет в цьому тарифі відсутній).


На сьогодні послуга кабельного телебачення доступна лише в м. Львів в районі вул. Варшавська-Чорновола-Липинського. Проте ми працюємо над розширенням географії покриття і невдовзі послуга ставатиме доступною в інших районах міста.


Приємного перегляду.