Підключіться до Астри цього літа та заробляйте.

Для всіх потенційних абонентів компанія Астра запускає нову, неймовірну акцію “Гаряче літо - час гарячих знижок”. Протягом липня-вересня 2014 року всі бажаючі потенційні абоненти мають унікальну можливість взяти участь в акції та суттєво зекономити на оплаті, отримуючи наступні швидкості доступу до Інтернету за спеціальними акційними цінами:

  • до 100 мБіт/сек всього за 49,5 грн/міс
  • до 40 мБіт/сек всього за 34,5 грн/міс
  • до 10 мБіт/сек всього за 24,5 грн/міс

Вищевказані акціні ціни діятимуть до 31 грудня 2014 року включно. Після закінчення терміну дії акційної пропозиції вартість тарифу стає звичайною.

 

Стати учасником акції надзвичайно просто. Для цього необхідно:

  • мати флаєр;
  • замовити по телефону(вказаний на флаєрі) підключення;
  • і встигнути підключитися до 30 вересня 2014 року включно.

Примітки: Акція не проводиться в гуртожитках, а також в приватному секторі. Акція розповсюджується виключно на потенційних абонентів - фізичних осіб. Учасниками акції можуть стати виключно нові абоненти, в помешканнях яких послуги Астри до моменту початку акції не надавались. Акція має територіальний характер і може не діяти на певних ділянках покриття мережі Астри. Потенційні абоненти, що виявили бажання стати учасником акції зобов’язані при підключенні внести на свій особовий рахунок авансовий платіж у розмірі 100 грн. Під часі дії акції Бонуси від спецпропозицій “Друзі завжди разом” та “З нами - цікавіше” нараховуються із врахуванням акційних знижок.

Увага! Учасник акції "Гаряче літо - час гарячих знижок" не має права змінювати обраний тарифний план до 1 січня 2015 року.