Друзі, поспішаємо поділитись з вами чудовою новиною: в АСТРА офіційно найшвидший Інтернет у Львові!

Такі дані оприлюднила профільна Міжнародна компанія Speedtest by Ookla, яка володіє популярним сервісом аналізу швидкості Інтернету Speedtest (http://bit.ly/2QYIjD5). Проводилась оцінка с сегментах мобільного та фіксованого Інтернету в Україні. Нижче подано список найбільш швидкісних провайдерів фіксованого Інтернету в найбільших містах України.

"Если смотреть детальнее по городам, «Ланет» оказалась поставщиком быстрого стационарного Интернета в Киеве с показателем скорости Speed ​​Score 129,37. Triolan лидировал в Днепре и Запорожье, Макснет — в Харькове. В Кривом Роге самый высокий показатель
Speed ​​Score был в компании Sunline Network, а во Львове самый быстрый интернет
предоставляла Astra. Оператор Формат оказался поставщиком
быстрого Интернета в Мариуполе, Vega Telecom — в Николаеве, TeNet — в
Одессе, а Home-Net — в Виннице."

У рамках дослідження спеціалісти Ookla аналізували швидкість за другий і третій квартали 2019 року. Згідно з даними, швидкість фіксованого широкосмугового доступу та мобільного Інтернету зросла майже по всій території Україні. Так, середня швидкість скачування з фіксованим ШСД зросла на 10,4% і у вересні досягла найвищого значення — 49,99 Мбіт/с. Швидкість мобільного Інтернету також зросла на 14,8% — до 21,40 Мбіт/с у вересні.

Якщо дивитися детальніше по кожному місту, то у Львові найшвидший Інтернет надаємо саме ми!