Дивіться наживо хід відновлення мозаїки Володимира Патика «Море і риби» на АСТРА TV.

Більшість із вас, мабуть, чули про неприємну ситуацію, яка сталася з мозаїкою Володимира Патика «Море і риби» влітку цього року. Нагадаємо, за адресою вул. Володимира Великого, 26а, під час перебудови колишнього магазину «Океан», забудовник знищив мозаїку відомого львівського митця.

Здійнявся скандал, активісти провели жалобний флешмоб «Похорон рибок», міські чиновники були стурбовані фактом вандалізму. Пізніше забудовник визнав свою провину та пообіцяв відновити мозаїку власним коштом. Завдяки проведеному раніше 3D-скануванню та із залученням реставраторів на чолі з Остапом Патиком, мозаїку планують відновити вже найближчим часом.

АСТРА. Твій зірковий інтернет виступила партнером із забезпечення інтернет-каналу для відеоспостереження за ходом відновлювальних робіт. На партнерських засадах ми запускаємо пілотний проєкт трансляцій наживо в АСТРА TV.

Відтепер з нашого додатку можна в режимі реального часу спостерігати за перебігом реставраційних робіт на каналі АСТРА: ОКЕАН. Окрім того, трансляція відбуватиметься на сайті Львівської міської ради та в YouTube.