Ibox – відтепер поповнення рахунку стає ще ближче

Ті абоненти, що поповнюють свій рахунок через термінали самообслуговування часто мали труднощі із пошуком саме того терміналу, через який можна поповнити особовий рахунок Астри.

Ще донедавна не всі термінали підтримували поповнення Астри: часто треба було зазирнути на наш сайт для того, щоб знайти адресу найближчого терміналу самообслуговування; чи телефонувати до нашої служби технічної підтримки, щоб дізнатись адресу або навпаки, поскаржитись, що такий-то термінал не приймає платежі. Відтепер все це в минулому.

Піклуючись про своїх абонентів, Астра пропонує ще один сервіс оплати послуг – Ibox.

Отже відтепер оплатити за послуги Астри можна через термінали самообслуговування систем: EasySoft; City-Pay;  24 non-STOP; Ibox та ПриватБАНК.

А якщо ще врахувати інші можливості оплати: Приват24, LiqPay, скретч-карти Астри, WebMoney, Ipay (Visa&MasterCard) та платіж по квитанції через Банк, то Астра є, мабуть, єдиним провайдером Львова з такою широкою можливістю поповнення рахунку.

Справді, відтепер про поповнення рахунку можна не хвилюватись!

Дізнатись більше

 

Соціальні ініціативи Астри для людей з обмеженими можливостями: 20% знижка на послугу доступу до мережі Інтернет. Назавжди.

Компанія Астра завжди намагалася зрозуміти потреби усіх своїх клієнтів. Саме тому ми вкладаємо багато часу та зусиль у розвиток нашої мережі, якісної технічної підтримки та цікавих сервісів, у яких кожен зможе знайти щось зручне для себе.

Сьогодні ми хочемо стати ще на крок ближче до своїх клієнтів.

Тому, з радістю повідомляємо про те, що починаючи із сьогоднішнього дня і назавжди наші послуги доступу до Інтернет стають на 20% дешевшими для людей з обмеженими можливостями.

Дізнатись більше

 

Обмінник – збирайте використані скретч-картки поповнення та обмінюйте їх на бонуси

З 1 жовтня 2013 року Астра відкриває обмінний пункт за адресою: м. Львів, вул. Ак. Лазаренка 2, оф. 37.

Абоненти, які поповнюють свій рахунок скретч-картами Астри мають чудову можливість обмінювати використані скретч-картки на бонуси. 

Дізнатись більше

 

Тариф “Трійка” - всього 3 гривні за день, коли користуєшся. Нічого зайвого.

Новий революційний тариф: 3 грн за день на швидкості 10 мБіт/сек. Повний безліміт. Хочеш користуєшся, не хочеш – не користуєшся; причому за день, коли не було користування послугою оплата не стягується. Платиш лише за день реального користування. Ексклюзивна пропозиція від Астри для абонентів, що мешкають в гуртожитках.

Дізнатись більше

 

iNeXT - медіаплеєр нового покоління

Настала нова ера в сфері цифрових розваг та дозвілля.

Для  всіх своїх абонентів Астра пропонує медіаплеєр нового  покоління. INeXT - це більше ніж просто приставка до  Вашого  телевізора. Це новий центр дозвілля. Всі сервіси: ЕХ.uа, MEGOGO, Oll.tv, Bilink, Youtube, Picasa, Yahoo, IPTV та багато іншого в одній коробці.

Більшість cервісів – БЕЗКОШТОВНІ. Неймовірно проста інсталяція: для підключення спеціаліст не потрібний. Все, що потрібно це: телевізор, медіаплеєр iNexT та інтернет від Астри.

Дізнатись більше