Шановні абоненти, звертаємо Вашу увагу на те, що з 1 листопада 2018 відбудуться зміни в умовах надання послуги високошвидкісного доступу до інтернету.

Ці зміни стосуються незначних коригувань вартості певних тарифних планів для фізичних осіб. Компанія змушена зробити це, щоб привести тарифи до більш-менш економічно обґрунтованого рівня після підвищення витрат, що пов'язані з ростом курсу іноземної валюти, в якій відбуваються розрахунки з закордонними партнерами - постачальниками іноземного трафіку й устаткування. Окрім того суттєво зросли інші витрати: зросли ціни на електроенергію для підприємств, ціни на оренду місця під телекомунікаційне обладнаня, ціни на паливо-мастильні матеріали, розмір заробітної плати персоналу, тощо. Більшу частину витрат, до яких призвела девальвація гривні, компанія вже компенсувала за рахунок власних ресурсів, але повністю покрити витрати, що зросли, компанія не може.

Тому, з 1 листопада 2018 року, вартість та харатеристики деяких тарифних планів змінюється наступним чином:

Всі застарілі тарифні плани для фізичних осіб в багатоквартирних будинках м. Львів вартістю менше ніж 100 грн/міс і зі швидкостями менше 60 мБіт/сек будуть відкориговані на єдиний тариф зі швидкістю 60 мБіт/сек вартістю 100 грн/міс. Форма списання абонентої плати буде збережена: у кого була поденна, поденною і залишиться. Тарифи для приватного сектору вартістю менше ніж 140 грн/міс і зі швидкостями менше-рівно 100 мБіт/сек будуть відкориговані на єдиний тариф зі швидкістю 100 мБіт/сек вартістю 145 грн/міс (Домашній-100).

Для Перемишлянського району тарифи вартістю менше ніж 140 грн/міс і зі швидкостями менше 50 мБіт/сек будуть відкориговані на єдиний тариф зі швидкістю 50 мБіт/сек вартістю 145 грн/міс (Домашній-50)

Всі застарілі тарифні плани для фізичних осіб в багатоквартирних будинках м. Винники вартістю менше ніж 100 грн/міс і зі швидкостями менше 60 мБіт/сек будуть відкориговані на єдиний тариф зі швидкістю 60 мБіт/сек вартістю 100 грн/міс. Тарифи для приватного сектору вартістю менше ніж 140 грн/міс і зі швидкостями менше-рівно 100 мБіт/сек будуть відкориговані на єдиний тариф зі швидкістю 100 мБіт/сек вартістю 145 грн/міс (Домашній-100).

Завдяки проведеним змінам, ми, як і раніше, можемо надавати послугу високошвидкісного доступу до інтернету та цифрового телебачення, інвестувати в нові технології та високу якість обслуговування. Дякуємо Вам за розуміння.