До відома абонентів.

З метою покращення якості роботи нашої мережі, в понеділок 13 жовтня 2014 року з 10 по 18 годину будуть проводитись планові ремонтно-модернізаційні роботи на Новому Львові, що може спричинити тимчасові перебої в отриманні послуги високошвидкісного доступу до інтернету.

Відсутність послуги доступу до інтернету може спостерігатись у абонентів, що мешкають на таких вулицях: Енергетична, Івана Франка.

Також, у середу 15 жовтня з 6 по 9 годину будуть проводитись роботи по модернізації центрального вузла зв'язку, що спричинить короткотривалу відсутність доступу до мережі для всіх абонентів. В подальшому до 9 години можливі перебої у наданні послуги абонентам, що мешкають на таких вулицях: Ак. Лазаренка, Слов'янська, Княгині Ольги, Околична, Сміливих, Куликівська, Сахарова, Генерала Чупринки, Природна, Цегельського, Рудницького, Яреми.

Наші спеціалісти робитимуть все можливе, щоб оперативно виконати ці роботи із мінімальними незручностями для вас. Просимо вибачення за можливі тимчасові незручності, та сподіваємось на ваше розуміння.