Друзі, у зв’язку з тим, що з 1-го січня 2019 року медіа-групи та прововласники телеканалів в односторонньому порядку збільшили вартість свого продукту для операторів та провайдерів, ми змушені внести відповідні корективи у наші тарифні пакети з телебаченням.


З 1 лютого 2019 року у всіх тарифах, де присутня послуга телебачення (окрім «Просто ТБ», та «Все включено») вартість зросте на 20 грн/міс у кожному пакеті. Акційна знижка 50% на промо-тариф "Домашній-100+ТБ" для нових абонентів продовжуватиме діяти із врахуванням звичайної вартості цього пакету.


Ось уже три роки наша компанія надає послугу цифрового інтерактивного телебачення та все більше і більше користувачів обирають об’єднані тарифні пропозиції Інтернет+ТБ.
За ці три роки ми постійно вдосконалювали сервіс телебачення: було збільшено кількість та якість телеканалів, було додано функцію відкладеного перегляду для 20-ти рейтингових каналів з можливістю перегляду запису за останній тиждень. Впроваджено Телегід, запущено власницьке програмне забезпечення для перегляду інтерактивного телебачення на доволі широкому колі пристроїв. Цього року плануємо надалі удосконалювати послугу телебачення, зокрема додавати рейтингові телевізійні канали.
Сподіваємося на Ваше розуміння та нашу подальшу співпрацю!